CIRAX

CIRAX: COL·LABORATORI INTERUNIVERSITARI DE RECURSOS D'APRENENTATGE EN XARXA La finalitat de CIRAX és ajudar al professorat de les universitats catalanes a esdevenir una comunitat educativa que utilitza de manera sistemàtica els recursos d’aprenentatge emmagatzemats en un repositori compartit, i que és actiu en la creació, actualització i compartició de recursos i metodologies per a l’aprenentatge. Una comunitat que té per objectiu la millora contínua de la qualitat docent i que progressa a partir de l’experiència i la pràctica reflexiva.
52 members | 99 affiliated resources

All resources in CIRAX

Anàlisi de funcions. Aplicació al Càlcul Dinàmic

(View Complete Item Description)

La presentació correspon al Tema 4. Anàlisi de funcions del curs Fonaments Matemàtics impartit per M. Rosa Estela al primer curs de grau de la Aplicació d'anàlisi de funcions a partir del càlcul dinàmic d'estructures, i comportament sísmic d'estructures.

Material Type: Homework/Assignment, Lecture, Unit of Study

Authors: ETSECCPB, Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, UPC, Universitat Politècnica de Catalunya, Juan Murcia Delso, Rosa Estela Carbonell

Proyecto Descartes

(View Complete Item Description)

Recursos per al professorat de matemàtiques per introduir les matemàtiques interactives a l'aula. Es tracta d'un projecte impulsat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Es pot trobar disponibles cursos de matemàtiques, recursos adaptables a l'aula així com informació tècnica per a la creació de recursos propis.

Material Type: Activity/Lab, Assessment, Diagram/Illustration, Full Course, Game, Homework/Assignment, Interactive, Teaching/Learning Strategy

Authors: Cultura y Deporte, Ministerio de Educación, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte